Tasice, efsanevi serilerin çekimlerini hatırladı

YeFu

Global Mod
Global Mod
Petr Kostka, Jaroslava Obermaierov, Ondej Kepka, Ji Krampol ve Tom Zajc, 80'lerde Ada SCN'nin kurulduğu şehre delindi.

Jakub Cirkl'in cam ve onun yedi dt m hala çok fazla çukur. Diğerleri, hatta DVR Tasick Glass, tamamen vahşi ile dolu. Bu Staten Elili güneşe ve yüksek sıcaklıklara.

J vs Güneşte NM tohumunu tuttuğuna hayranım. Oraya gitmek istiyorum, aktris Jaroslav Obermaierov'un suyunda belirtildi. Aile camında Sze Pesvdiv, büyük oğlu Jakub Skle, Petr Kostka gibi Jakub Cirkl Mladho'nun çok Nronus'u olan mrdka figürünü sertleştirdi.

Ancak VDR yüzlerce ve Nate'ten gelen Generac Plejda, NZOR ve komik Phod'du. Tasice Seril'de çağrıldığı için hayali albrechtice'de emekli maaşları olabilirlerdi.

1899-1957 yılları arasında bir dönem olan Jaroslav Dudek tarafından yeniden yapılandırılan Tinct Episode Sugestivn Film Chronicles. Luke Munzara'daki ana karakter Jakub Cirkl (aktör Ocak 2019'da öldü). IVOT. Bu VK saçılımından ilki – sadece ana karakterde değil – çok fazla erkeklik verdi.

Ki spesifik guumik kapalı

Aktörler popülerlik hakkı hakkına girmek zorunda kaldı. Petr Kostka'yı değiştirmiş olacaksınız ve Jakubv'un oğlu Pepa'nın ikincisi Krampol, birkaç yıl patnant bir çocuğun belirli bir anına dahil edildi. Ki'nin spesifik diş etleri yardımını kapatan maskerin büyüsünde, her iki aktör de Huronskm SMCH ile tartışmayı hatırladı.

Yüz Krlk ve Peter'a genç bir Japon gibi görünüyordum. Esas olarak bana bakma. Ama sonra kendimizi giydik, SMT'ye katıldık ve adamları zıpladık, Lil Krampol, sadece Seril'de iş ve oteli sertleştirdi.

Tasicch'te hu jakub

• Tutarlılıkta, Dietl'in Ailesi SGA'nın ana karakteri, Humistr Ferdinand Apek tarafından kurulduğu 1796'dan beri faaliyet göstermektedir. 2002'de camı bile söndürmediğim büyük fırın. Uzmanlara göre, bu en mimari ve eski Eska ve Avrupa camı. 2014'ten beri kültürel bir anıt oldu.
  • 2002 yılında, yaklaşık 200 yıl sonra Voba bitti ve Glassworks rekabetçi Zen'e gitti.
  • İki yıl sonra, Dezoltnm Lubo Pip'de hiçbir rekonstrüksiyonu olmayan bir bardak satın aldı.
  • 2012 yılında, Frantiek Milichovsk, orada eşsiz bir cam müze işleten kaba bir sahibi olan Lubo Pips'ten bir bardak satın aldı. Glassm Pat En önemli iki teknik anıt eska.

Biz çok denilen moldaydık. Bu yüzden televizyonda, onu görmenin gerekli olmadığı gerçeğinde, koyu kauçukla zarlara ekledi güneş bile, güneş patladı. Fgle'a bir masker verdi ve Kosymor daha sonra peruk, spesifik giyinmiş ve sahne döktü.

See Ml Pi Pi Pi Naten Ondej Kepka, DT'ye gitme zamanı veya yetişkin çocuğunuzla ilgili küçük bir sorun. Kendisini Jakub'ın oğlu Antonn Cirkl rolünde sundu ve sonra sonraki bölümlerde Svatopluk oynuyor. Ama bu sorun gibi sıkışmıştı.

O zaman, tıpkı hormon bou gibiydim, ben de biraz değiştim – şişmiştim, başım bir karpuz gibi. M reisr vidl olduğunda, onunla dolu. Her zaman NJ M BT'den puan aldı, dsil. Ve etraftaki meslektaşlar ve Kali dolaştı: Zavallı Skopal, Ondej Kepka maskeli ne kadar maskeli olduğunu hatırladı.

Öte yandan, Jaroslav Obermaierov hatırlamadı. Peter (Cube) ile konuştum, hiç hatırlamıyorum. Hem uzun zamandır ve tüm netum I Kala. Ben de onun geliştirdim, bu yüzden hatırladı, Smvo Obermaierov ile bugün ilişkili halkın yirmi yıllık Seril Street'ten Neuzenho'dan Roll Vilmy Nyklov olduğunu söyledi.

Hanzlk, Toskmph'den nvvnky'yi selamladı

Modertor sorularla yürümedi. O ve SMJC, KN mikrofonu bloke ettiğinde, hiçbir şey bilmiyorum, hiçbir şey bilmiyorum. İçiyordum, çünkü küçük bir şekilde, burada neye benziyordum, Astnk Cumartesi eyleminden Tasice'ye sahip olan Serilov Mildka'yı ekledi. Lta Toti, Zule Nad Szavou yakınlarındaki küçük bir köyde yaşıyordu.

Aktörlerin kuşları arasında aynı zamanda Emil Krahulka'nın rolünün bölümü olan Zajc vardı – konuşmayın, o zaman bir sonraki Dlech'teki bir nüfusun yerini Bronislav Poloczek aldı. Sonuna kadar uyudum, dedi Zajc Angam'e, ama daha sonra oyunculuğa pesto oldu.

Seril'in kahramanlarının iki yüksekliği ile Pozova telemost'a katıldı. Marta Vanurov Sklak ve Glass Anna'nın Maleka ve Cirkl'in en küçük oğlu Vojta'nın öğretmeni Jaromr Hanzlk eylemi selamladı.

VM'ye çok şey aldım, ama Tosknsko'daydım, ayrıca elinden MM Troka, Hanzlk'le çıktı.

VZPT, Synov ve kızları Jakub Skle'ın kalbine ve ikisinin de servis edildiğini gösterdi. Bir yandan, mükemmel SCN Jardy Dietla, mükemmel Reisr Jaroslav Dudek ve mükemmel oyunculuk çizgisi -up -up, örneğin Luk Munzar, Jim Krampol ile çalışmayı hayal ediyorum, çünkü tüm yaşam rolü, laa frej, martika vanurová ve birçok Dalmi, ekl jaromr jaromr jaromr hanzr.

NJ'ye göre, günümüzde sorunsuz bir seril. Aktör, bazı günlerin farkı hakkında dedi.

Diyet diyetini pbhy ve ilişkilere koy

Bu arada, Çekoslovak Sosyalistinde, sadece siyasi bir düzen için, mirasçı Jaroslav Dietl Sosyalist ajitatördü ve genellikle halının altında uygulandı, bu yüzden öncelikle PBHY'yi, SGA ailesinin ilişkilerini ve karakterlerini mükemmelleştirdi. Birincisine ek olarak, aktör işgal edildi.

Sonunda tatmin edici olmayan olarak değerlendirilen Petteen SCN'leri tartışmasıyla ilgili diğer kahramanlar hatırlandı.

Aksi takdirde, masada, tartışmanın astnens'in arkasında, yeni doğum günü için biraz Peter Kostka'ya sahip olan Jaromra Hanzlka, en azından sembolik olarak büyük bir camı temsil etti – SM'nin yarattığı aktör.

Bu arada, RMCI Naten'deki cam da sanatı çekti. Camın Serila ile akması, öncelikle Jakub Skle'ın ana rolü olan Ludk Munzar'ı öğretti.

Ve cam Cumartesi günü aktörlerin ellerine girmesiydi. İşçinin profesyonel denetimi altında, Jakub Tasice ve birçoğu patlayabilir ve camı çevirebilir. Ayrıca ellerinde, Cumartesi tartışmasının Estne konuğu, Panek Sanatı.