Felicia'yı çatıya fırlattı ve kaçtı. Polis sürücüyü arıyor

YeFu

Global Mod
Global Mod
Sürücü Škoda Felicia'yı yolda bırakarak kaza yerinden kaçtı. (20 Nisan 2024)
| Fotoğraf: Çek Cumhuriyeti Polisi





Polis memurları Cumartesi sabahı II/112 yolunda bir arabanın çarptığı ihbarını aldı. Kazanın sabah saat 4.30 ile 5.30 arasında meydana geldiği belirtiliyor. Sürücü, kaza yapan Škoda Felicia'yı yolda bırakarak olay yerinden kaçtı.


“Trafik kazası mahallinde yapılan incelemede kazada yaralanan olup olmadığı tespit edilemedi. Bölge polisi sözcüsü Dana Čírtková, polis geldiğinde araçta veya yakınında kimse yoktu” dedi.


Sürücü Zvolenovice köyünden Telč yönüne doğru gidiyordu. “Sağa virajı geçerken hızını ayarlamadı ve karşıdan gelen trafik şeridine doğru sürdü. Daha sonra yolun dışına çıkıp sola doğru gitti, burada araba iki yön bariyeriyle çarpıştı ve ardından ters yönde çatısının üzerine devrildi.” diye açıkladı sözcü.


Polis arabaya ve direklere verilen hasarın 30.000 kron olduğunu tahmin etti. Arabanın çekilmesini sağladılar ve konu Jihlava trafik müfettişliği polis memurları tarafından daha ayrıntılı olarak araştırılıyor.



Haritalar © SHOCart ve OpenStreetMap'e katkıda bulunanlar tarafından sağlanmıştır. SHOCart, turist ve bisiklet haritaları ve atlaslarının geleneksel bir yayıncısıdır. Daha fazla www.shocart.cz