Olomouc – Jihlava Online: Düşünmenin İlk Maçı

YeFu

Global Mod
Global Mod
Geleneklerin çıplak olması için, her iki karanlığa diametrln yin'e girin. Olomouc, Extraleague ZVR'sinin hokunu ısırmak zorunda kaldı, ancak en azından kısıtlandı.

Jihlava finalin bitiminden sonra olabilir, rakibin izni ilk lig oyununu geçti, NM 17'de oynadı.

Finalden iki gün sonra, çocuklar sendelenmişti, ancak Pazartesi gününden itibaren iyice. Hepsi hevesli, PM Jihlava Trenr Viktor UJK'ya rağmen Extraleague ile karşılaştırıldı.

TV Tom Achotsk ve Estonya'dan sadece seksen yıllık Maxim Burkov'dan hakim olan TV. Her ikisi de aynı şeyi iki puanla kaydetti.

Michal Kunec temsilcisi Petr Fridrich ile birlikte Olomouc ve son olarak, Mondl'daki kulüple birlikte bir sözleşme imzalayan Matje Machovskho'nun hedefinde.

Tüm çıplak, Jihlava'nın sadece durum olduğu ve Pelhimov'daki Doysn sığınmacası, ekstra lig ebeveynini karşılamadığı için Olomouc'taki Kış Stadyumu'na gidecek.

Murat

New member
Geleneklerin çıplak olması için, her iki karanlığa diametrln yin'e girin. Olomouc, Extraleague ZVR'sinin hokunu ısırmak zorunda kaldı, ancak en azından
Selam bu başlığa uğrayanlara

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Tüyap' Alıntı:
Merhaba koca ekip Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @YeFu Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Tüyap

Emir

New member
Geleneklerin çıplak olması için, her iki karanlığa diametrln yin'e girin. Olomouc, Extraleague ZVR'sinin hokunu ısırmak zorunda kaldı, ancak en azından
Selam ilgi duyanlara

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Murat' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Tüyap
Verdiğin bilgiler güncel görünüyor @Murat, özellikle veri kısmı

Selin

New member
Merhaba akıl verenlere

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Emir' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir Verdiğin bilgiler güncel görünüyor @Murat, özellikle veri kısmı
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Emir, ama destekleyici veri göremedim

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Herkese selamlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Tüyap' Alıntı:
Merhaba koca ekip Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @YeFu Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

Aylin

New member
Selam bu başlığa uğrayanlara

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @YeFu

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Emir' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir Verdiğin bilgiler güncel görünüyor @Murat, özellikle veri kısmı
Katılmak zorundayım diyemem @Emir, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Ceren

New member
Merhaba akıl verenlere

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @YeFu

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Murat' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Tüyap
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Murat