Motorer, bana bir örnek almayın dedi. Polisle kovalamaca giderken gidonun üzerinden uçtu

YeFu

Global Mod
Global Mod
Ne yazık ki tüm sürüşler, eksiklik almayın. Çıkarılabilir bir durum olarak ele alabilen Motork, Facebook Radar ve Kazalar Gruplarında EA'daki. Beynin aşınması olan bir hastanede, akciğer yükselir ve neredeyse bir melodi. Ve ben de böyle ortaya çıktığını Tanrı yapıyorum.

Honika Zaala, polis Hldka 18 saat beslendiğinde bir çift motosiklet kontrol etmek için durdu. Bazen biri nedene cevap verdi ve kenara sürüklendi, diğeri koşmaya çalıştı.

Onlara ne olduğunu bilmiyorum. O anda beni en iyisi gibi içtim. Ama bir Socilo için PE motosikletçisi değildi. DLM sadece bakmam gerektiğine ve ana dallara baktığımda. Aksi takdirde, açıklayamam.

Mladk Sociln STI'dan özür diledi

Kazadan sonra polis memuru Mladká'yı ilk yardım için sağladı ve tıbbi muayeneleri çağırdı. Böylece, motosiklet kaydının motosiklette değiştirildiği ortaya çıktı. Örneğin, üçlü sekiz yaşındaydı. Buna ek olarak, IDI bu araç grubunu kullanmıyor, polis Michaela Lbrov ile konuşuyor.

Yardım için sakinleşiyorum, iğrençken bile, gençlere göre yazdı. Chodnka'yı süren tavadan özür dilemek istiyorum. Korkmak zorunda kaldı. Ve Pechod ve benzerlerine yol açtığım, bir motosikletçi ekledim.

Alkol ve ilaç testi için nefes testi negatifti. Lbrov, IDI'nin nakliyenin güvenliğinde pestupk olduğundan şüphelenildiğini de sözlerine ekledi. Yetkili, riskli kolektif çiftlikler ve tükenme girişimleri ile uyaracağız, bu da MT VN olabilir.