Jihlava Milletvekili Cinderella Decroix'in katkısından dolayı özür diledi

YeFu

Global Mod
Global Mod
Bu benim kişisel kararlılığım çünkü gerçekten saçmalıktı. Cinderella, M için gerçekten harika bir ders olduğunu söyledi.

ODS'den yeni Adalet Bakanı Eva Decroix'in isimlerine cevap veren terdeydi. Partinin meslektaşı Pavel Blak'ın yerini aldı, sadece bakanlık için Kriptomn hediyesinden istifa etti.

Ardından Nmstka Primtora Jihlava Radek Popelka (evet)

Son birkaç gün ve saat içinde Socilch STCH'de Irho MJ Pspvek'e girdim. RD Burada orijinal kentinin çok ZK devresi PJJMC için bir şekilde karikatür olduğunu göstereceğim. Irho'ya girmesi, Mrje ve bu onun eleminin ve anlamının kararı değildi. S Bay DeCroix Mm Problm, tm ile mm problm, e bu iletişim yolunun uygun olmadığı sorusu. Ve DNM Pad nee'deki sorun. Bu pspvek'e dokunma veya dokunma ihtiyacından özür dilemeliyim. Ben sadece bu inm için son Vejnny için ortaya çıktı. Tabii ki bu konuda bireysel Aktra ile kişisel bir tane hazırlıyorum.

Fiala Bitcoinov temizlendi. Bu yüzden lider olarak gitmeyi hatırlıyorum. Cinderella da onun üzerinde utangaçtı. Buzağından kibir, aktivizm, şüphe ve sayaç. Sta Len Fial'in Vldy'sinde olduğu için ekledi.

Külkedisi'ne verilen yanıt uzun süre izin vermedi. Bir Jihlava Primorator olan Radek Cinderelka, kesinlikle kibir, creek olmayan ve kirli iğrenç. Bay Nmstek, al, ol ve özür dileme, Sti x Ped oturmuş Milo'ya yazdı.

ODS'nin karşısındaki ilk ton için Cinderella Aptal Nelo'dan. Birkaç DN, Obans Demokrat Partisi'ni Obanans uyuşturucu smnrna'ya seçti.

Rd, Bay DeCroix'teki orijinal Urenm PSPV'nin çok ZK devresi PJEMC için bir şekilde karikatür olduğunu göstereceğim. Cinderella, İrlandalıya girdiği ve elemanı ve amacıyla karar verilmediği gerçeği dedi.

Jihlava Nmstek Primtor Radek Popelka, Adalet Bakanı Eva Decroix'in adresine. Pspvek daha sonra sildi ve NJ için özür diledi.

Koalisyonda birlikte, birincisi ODS ve KDU-SL ile birlikte bölgesel şehir uzunluğunun EV'si.

Külkedar bir PSPVU'yu silip kendi profiline gitmek, Unite'den hoşlanmadığını savundu. NS'de bu kadar çok şey alıyor? J kişisel deneyimi anlattı, ama diğer yazar ne olacak? Bu enu'yu gerçekten biliyor musun, parti anlatıyor musun? Tartışmayı sordu.

Primtor'un Reaksiyonu Petr Ryka (ODS)

NM bundan hoşlanmadı. Gönderilen Bay DeCroix hakkında en çok bilgi hakkında tüm bilgilerden rahatsız oldum, çünkü doktorlar ilk aşamada Charles Üniversitesi'ne atlandı. M Pikov Üniversitesi için ne var. Bir koalin partneri olarak, TM ile aynı fikirde olmadık, pspvek nm rahatsız oldu. Sıkıştığını, bir özür olduğunu düşünüyorum. Şu anda açık olurdu ve bir koalisyon için zaman dolu değil, onu kapatmak istiyorum. Umarım böyle bir pspvky u olmaz.

Ptek'te Jin Tn. S Bay DeCroix Mm Problm, tm ile mm problm, e bu iletişim yolunun uygun olmadığı sorusu. Diğerinin dibindeki sorun olan Külkedisi, seçim seçimlerinin sonbaharında koalisyonun aday listesini Vysoin'e götürecek olan Decroix'e söyledi. Özür dilemeliyim veya dokunmalıyım, Külkedisi ekledi.

Pesto, Külkedisi'nin koalisyondan meslektaşlarının sözleri başlangıçta sıkıştı, özür dilemeden ve PSPVU'nun kaldırılmasından sonra unutmaya istekli olduğunu belirtti. Biz temizledik, dedi Primtor ODS Petr Ryka adına. Açık ve koalisyon için çok iyi değil, ama şu anda onu kapatmak istiyorum.

Ve benzer şekilde KDU-SL'yi tepki verir. Radek Jr'nin bir pspvek olarak, davanın bittiği gerçeğinin sevinci, Primtora Petr Piek tarafından tepki verildi. Özür dilediği gerçeği için çok fazlayım. Ve böyle bir özür, bir Vejn gibi pspvekti. Mm, VTKY'imi yerleştirmek için tekrar sevinç.